Skader kan ikke undgås…

…  men de kan forebygges og begrænses!

Skadeservicevagten har gennem årene opbygget stor erfaring, høj faglig kompetence samt en innovativ indgangsvinkel til bekæmpelse af alle typer skader på bygninger, materiel, indbo etc. Det gælder såvel den helt akutte følgeskadeindsats samt begrænsning, men i særdeleshed også den efterfølgende indsats til yderligere skadesbegrænsning, renovering og rengøring, samt retablering. Skadeservicevagten har skarpt fokus på begrænsning, så skader mærkes mindst muligt for såvel private skadelidte som erhvervslivet.

Vi arbejder innovativt og evaluerer alle opgaver, så vi hele tiden bliver endnu bedre.

Skadeservicevagten kan kontaktes døgnet rundt hele året på 70 20 06 06.

Ønsker du råd, vejledning, konsultation eller et uforpligtende tilbud, kontakt os på samme nummer i dagtimerne eller via mail: info@skadeservicevagten.dk

På de følgende sider vil vi bl.a. præsentere dig for virksomhedens filosofi, produkter, medarbejdere, serviceløsninger.