Teknik

703_238.jpg-for-web-smallI Skadeservicevagten anvender vi, som tidligere nævnt udelukkende kvalitetsprodukter i vores arbejde. I forbindelse med løsøre, og her tænkes især på elektriske apparater, er det særligt vigtigt, at have både den fornødne viden og de rigtige materialer, så en skade ikke enten er nyttesløs eller i værste fald forværres yderligere.

 

Kvalitet

Elektriske apparater er ofte de mest følsomme overfor brand- og vandskader, men i langt de fleste tilfælde er de til at redde ved begge skadestyper og andre skader iøvrigt, hvilket overrasker en del kunder. I særligt vanskelige tilfælde har Skadeservicevagten et samarbejde med Arepa, der er en markedets førende leverandører i forbindelse med renovering af maskiner og industri-elektronik.

Visse apparater produceres imidlertid så billigt i dag, at det i nogle tilfælde ikke kan betale sig at renovere eller repararere, selvom det er teknisk muligt.

Skadeservicevagten har det nødvendige tekniske udstyr til målinger, reperationer, tørring og test af elektriske apparater. Indeholder et elektrisk apparat tekstiler (eksempelvis højtalere eller TV) sørger Skadeservicevagten for at fjerne eventueller lugtgener fra apparatet.