Dyretransport

vej.jpg-for-web-smallDer dræbes et uhyggeligt stort antal dyr på de danske landeveje hvert år, men der skades endnu flere, der lider og pines efter trafikskader.

Skadeservicevagten tilbyder at indfange og transporterer skadede dyr til dyrlæge, internat eller Landbo-højskolen på en sikker og for dyret forsvarlig måde.

I visse tilfælde kan det være nødvendigt at skyde dyret og få det transporteret væk. Skadeservicevagten ser det som sin opgave, hurtigst muligt at gøre en ende på dyrets lidelser, enten i form af aflivning eller transport til dyrehospital. Er der tale om meget sjældne dyr, vil man ofte først forsøge en indfangning og forsøge at redde dyret.

Genhusning eller evakuering

Skadeservicevagten tilbyder også almindelig dyretransport i forbindelse med flytning, genhusning eller evakuering; eksemplvis ved kemikalie- eller giftudslip, og har indrettet køretøj specielt til dette formål, med komfortable bure og mandskab der kender til dyrenes trivsel og velfærd.

Transport til dyrlæge/dyrehospital

is[28]For mange private mennesker kan det være en noget uoverkommelig affære at få transporteret deres syge eller sårede kæledyr til dyrlæge. Skadeservicevagten tilbyder således også private at få transporteret dyr både til og fra dyrlæge til rimelige priser.